Referenser

Här kan ni se några av våra senaste installationer.

Läs också våra omdömen från tidigare kunder

 • Bra pris och bemötande samt snabb återkoppling vid frågor. Bra lokalt bolag som håller vad dem lovar

  thumb Johan
  september 1, 2022

  thumb Johanna Andersson
  maj 14, 2020

  Har anlitat Egen Energi för anläggning av solceller. Bra pris, väl genomfört arbete och mycket trevligt kundbemötande. Kan varmt rekommenderas!

  thumb Henrik Gildéus
  april 18, 2021
 • Valet av solcells leverantör föll på Egen-Energi. Proffsiga och tillmötesgående igenom hela processen. Vi är helnöjda och kan varmt rekommendera alla som önskar installera solceller att ta kontakt med Egen-Energi.

  thumb Fredrik Johannesson
  januari 1, 2022

  Toppen service och kommunikation, väldigt nöjda med installationen och proffsigt bemötande ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  thumb Alexandra Stenlund
  september 1, 2022

  Fick hjälp med en installation och det blev mycket bra. Kan varmt rekommendera bolaget!

  thumb Andreas Carrick
  april 10, 2020
 • Efter att ha tagit in flera olika offerter på solceller bestämde vi oss för Egen energis offert Det visade sig vara ett bra val Allt monterades enligt överenskommelse på ett mycket professionellt sätt Efter att arbetet var klart städade man upp efter sig Under det år vi haft anläggningen har den fungerat klanderfritt Vi har blivit kontaktade några gånger av Egen energi under året för att stämma av att allt var OK När Telia kopplade in fiber fick vi problem med internetuppkoppling men det fixade Egen energi Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Egen energi till alla som funderar på solceller Lilija och Reinhold Håkansson Jularp

  thumb Reinhold Håkansson
  februari 24, 2021

  Det blev en väldigt fin anläggning precis innan sommaren 2022. Oavsett att det blev lite fel med leveransen och någon panel som var sönder, löste allt sig på ett bra sätt. Tack Mattias på Egen Energi!

  thumb Wilbert Baerwaldt
  november 1, 2022

  Efter att ha tagit in flera olika offerter på solceller bestämde vi oss för Egen energis offert Det visade sig vara ett bra val Allt monterades enligt överenskommelse på ett mycket professionellt sätt Efter att arbetet var klart städade man upp efter sig Under det år vi haft anläggningen har den fungerat klanderfritt Vi har blivit kontaktade några gånger av Egen energi under året för att stämma av att allt var OK När Telia kopplade in fiber fick vi problem med internetuppkoppling men det fixade Egen energi Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Egen energi till alla som funderar på solceller Lilija och Reinhold Håkansson Jularp

  thumb Reinhold Håkansson
  januari 1, 2022